Budapesti Utazási Információk – Budapest Utazás Info

Részletes információkat talál Budapesti utazásának megtervezéséhez: utazás repülővel, autóval, vonattal, hajóval, busszal.

Budapesti Utazási Információk – Budapest Info

Érkezés Budapestre

Repülővel Vonattal
Repülővel nagyon könnyű eljutni Budapestre - a nemzeti és számos külföldi légitársaság is kínálja szolgáltatásait. ... Budapest 25 európai fővárossal van közvetlen vasúti összeköttetésben. Naponta több mint ötven nemzetközi járat közlekedik. További információért kattintson!
Tovább » Tovább »

Autóval Autóbusszal
Magyarországnak 5 autópályája és 4 főútvonala van, melyek a 8-as számú főút kivételével mind Budapestről indulnak. Autópálya matricát az M1-es, M3-as, M5-ös, M6-os és M7-es autópályákra kötelező váltani. ... Részletes információk Budapest autóbusz közlekedéséről. A nemzetközi és belföldi járatok a Népliget buszpályaudvarra érkeznek...
Tovább » Tovább »

Hajóval
Április és október között Budapestet Bécsből és Pozsonyból szárnyashajóval is meg lehet közelíteni. Három nagy nemzetközi kikötő is működik a Dunán...
Tovább »

Hirdetés
Érkezés Budapestre

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email