Limuzinbérlés esküvőre Budapesten – Esküvői limokölcsönzés Budapesten

Részletes információkat talál esküvői limuzinbérlési lehetőségekről: autók, limuzin, leírás, árak, helyszínek.

Budapest Esküvői Limuzin Bérlés – Limokölcsönzés esküvőre Budapesten

Limuzinbérlés esküvőre, randevúra

Limuzin esküvőre Limuzin randevúra
Legyen esküvője felejthetetlen élmény. Elegáns és reprezentatív megjelenést, kényelmes utazást biztosít limuzinunk. A programtól függően limuzinnal szállítjuk az esküvői párt a templomi esküvő helyszíne, az anyakönyvvezető, a fotózás és a lagzi helyszíne között. Utazzon velünk az ifjú pár kettesben, vagy kísérje őket a szűkebb baráti kör és állunk rendelkezésre akkor is, ha a násznép is limuzinnal akar utazni. Elegáns sofőrjeink gondoskodnak arról, hogy az ifjú pár ne csak az első hitvesi csókra emlékezzen... Kevés csábítóbb és felejthetetlen élmény van, mint amikor ön csak partnerére koncentrál. Lepje meg kedvesét egy romantikus randevúval. Vigye el színházba, vacsorázni, koncertre, vagy autózásra az éjszakai Budapesten. Az elzárt utastérben pezsgő és halk zene várja önöket, hogy semmi másra ne legyen gondjuk. A limuzinban megszűnik a világ, nincs más csak ön és partnere. Programtippjeink mellett állunk rendelkezésre, hogy saját elképzeléseit, ötleteit, vágyait is megvalósítsa...

Az autó díszíthető, a motortérre vákuumos virágdísz rögzíthető. Rendezvényszervezők számára is ajánljuk az autót, nagyobb megrendelések esetén kedvezménnyel. Keressen minket komplett esküvői szolgáltatáscsomagjaink miatt is!


LIMUZIN RENDELÉS

Személyes adatok
Név*
Email*
Telefon*
Megrendeléssel kapcsolatos adatok
Autó típusa*
Dátum*
Mikortól*  (óra, perc)
Meddig*  (óra, perc)
Utasszám*
Találkozási cím*
Járatszám   (Reptéri transzfer esetén)
Csomag száma:   (Reptéri transzfer esetén)
Kézipoggyász:   (Reptéri transzfer esetén)
Ajánlatkérés vagy megrendelés?*
Megjegyzés 

Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email