Budapesti Autóbérlés – Budapest Autókölcsönzés

Részletes információkat talál Budapesti Autókölcsönzési lehetőségekről: autók, leírás, árak, helyszínek.

Autókölcsönzés

Az idén 25 éves Avalon Car(e) Services Kft. 1999-ben indította el autókölcsönző üzletágát. Ügyfeleink között üdvözölhetünk bel- és külföldi cégeket, vállalkozásokat, turistákat, üzleti utazókat egyaránt, akiknek az évek során folyamatosan fejlesztettük szolgáltatásainkat az elégedettség növelése érdekében.

Autókölcsönzőnk vállalja, hogy a megrendelést követő 1 órán belül az autót a kívánt helyszínre szállítja Budapest területén. A szolgáltatásunk az év minden napján 0- 24 órában elérhető.

Autóparkunkat teljesen megújítottuk 2013 végén, ennek köszönhetően flottánkban minden kategória megtalálható a kis-, közép-, családi-, prémium kategóriáktól a 8+1 személyes mikorbuszokon át, egészen a kishaszon-gépjárművekig.

Az autóink folyamatos műszaki állapotáról saját szervizünk, az Avalon Bosch Car Service gondoskodik.

A Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett Közönségdíj nyertese az Avalon Autókölcsönző volt 2012-ben. Tavaly év végén, pedig Sződi János, mint az Avalon ügyvezető-tulajdonosa vehette át az autókölcsönző szakma egyik legrangosabb elismerését: az Év Autókölcsönzője Díját.

Elérhetőségeink (minden nap 0-24) T:

+36 1 266 7748 rent@avalon-care.hu www.avalon-rent.huOnline foglalás:Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email