Budapest Bevásárló Központok – Budapesti vásárlási lehetőségek

Részletes információk budapesti vásárlási lehetőségekről: régiségek, műtárgyak, bevásárló központok piacok, könyvek.

Budapesti Bevásárló Központok – Bevásárló Központ

Bevásárló központok

Az első modern budapesti bevásárlóközpont a város északi részén épült, a Gyöngyösi utcai metrómegálló tőszomszédságában. Megnyitása nagy esemény volt az itt élőknek, nyitáskor sorok alakultak ki a bejáratnál; utoljára ez a fajta tömeges érdeklődés az első budapesti McDonald's étterem megnyitásakor volt jellemző.

Az az óta eltelt időszakban évente legalább egy bevásárlóközpont nyílt Budapesten, gyökeresen átalakítva Budapest kiskereskedelmét. Az újonnan nyílt központok környékén sok kereskedő volt kénytelen lehúzni a rolót régi üzletén, és beköltözni a bevásárlóközpontokba.

A budapestiek szeretik a bevásárlóközpontokat, központi fekvésük és az általuk nyújtott kényelem miatt is, hiszen a postahivataltól a szupermarketig minden megtalálható bennük. Szinte mindenkinek van kedvenc bevásárlóközpontja, ahol találkozgat ismerőseivel.


Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email