Helikopteres városnézés

Budapest repülős, helikopteres városnézés

Helikopteres városnézés

Helikopteres városnézés

Helikopteres városnézés

A  20 perces, helikopteres városnézés alatt megcsodálhatjuk Európa egyik legszebb fővárosát úgy, ahogy azt csak keveseknek van alkalmuk látni. A budapesti látványosságokat a maximum 4 utast szállító Aerospatiale Alouette SA 318 C, vagy Aerospatiale Gazelle helikopterből tekinthetjük meg, minőségi fülvédőkkel és kellemes zenehallgatás közben.

A helikopteres sétarepülés útvonalai érintik Budapest és környékének összes fő nevezetességét, amiket helikopterről megnézve egy életre szóló élménnyel gazdagítják.

Túrák
Repülési idő
Ár/max.4 fő
Budapest túra 20 perc 72 000 HUF
Budapest - Szentendre túra 30 perc 97 000 HUF
Budapest - Visegrád túra 45 perc 157 000 HUF
Budapest - Esztergom túra 60 perc 210 000 HUF
Budapest night túra 20 perc 75 000 HUF + reptéri ügyelet díja

A fenti árak a Budakeszi reptérről való felszállás esetén érvényesek. A Duna Plaza-tól lévő felszállás esetén reptéri illeték fizetése szükséges.

Az Ön által megadott budapesti címről transzfert biztosítunk a budakeszi, vagy a Duna Plaza bevásárlóközpontnál lévő repülőtérre, melynek ára 12 000 Ft/alkalom.

Indulási időpontok: előzetes egyeztetés alapján

Foglalását kérjük küldje meg részünkre a tours.mailbox@budapest.com e-mail címre, vagy hívja irodánkat a +36 20 953 5251 telefonszámon. Foglalásának visszaigazolását legkésőbb 1 napon-, de jellemzően 3 órán belül megküldjük Önnek!

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!


Debrecen – Programok, Információk
Megosztom Pin It
email