Dunakanyar

Budapest Egésznapos Programok - Kirándulás - Városnézés

Dunakanyar

Dunakanyar

Dunakanyar

A budapesti indulás után az első állomás Magyarország egykori fővárosa, Esztergom, ahol megtekintjük a Bazilikát, az ország legnagyobb székesegyházát. A Várdombról, a Bazilika mögül szép kilátás tárul elénk a Dunára és Szlovákia déli részére, Párkányra. Utunk ezután Visegrádra vezet, ahol királyaink egykori rezidenciáját, a Fellegvárat látogatjuk meg, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Dunakanyarra. A tárlatvezetést követően elegendő szabadidőt biztosítunk Visegrád központjában egy kellemes sétára (lehetőség az Alsó Palota meglátogatására) vagy egy magyaros ebédre.
Utolsó állomásunk Szentendre, a művészek városa. Itt egy séta keretében ismerkedhetnek meg a hangulatos barokk városkával. Sétánk alatt megtekintjük a Fő teret, a Várdombot, a Szerb templom egyikét és szabadidőt biztosítunk a szentendrei múzeumok meglátogatására.
A nyári időszakban (májustól szeptemberig) hajóval térünk vissza Budapestre, októbertől áprilisig, valamint alacsony vízállás esetén busszal. A kirándulás a belvárosban ér véget.

A túra időtartama: 8,5 óra

Választható nyelvek: angol, német, francia, spanyol, olasz

Indulási idők

Indulási időpontok
Április-Október szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap 9.00
November-Március szombat 9.00

Árak

Dunakanyar
Jegyek
Felnőtt 14 500 HUF
Gyerek (12 év alatt) 7 250 HUF
Az árak /fő értendőek.

Hajó
: május 1- szeptember 30 között. Alacsony vízállás esetén ill. téli időszakban busszal térünk vissza Budapestre.

A megadott ár tartalmazza a „pick up” szolgáltatást is, azaz a program kezdete előtt 30 perccel – igény szerint – elmegyünk vendégeinkért Budapest közigazgatási területén belül az Ön által megjelölt helyre.


Foglalás

Személyes adatok
Név*
E-mail*
Telefonszám*
Program részletei
Program neve 
Felnőttek száma 
Gyerekek száma (12 év alatt) 
Amennyiben több, mint 50 főre szeretne foglalni kérjük írjon a tours.mailbox@budapest.com címre.
Dátum*
Időpont 
Felvétel helyszíne 
Idegenvezetés nyelve 
Ön kérése, megjegyzései 

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email