Vibrocity

Budapest Fitness klub - Fitness klubok Budapesten

Vibrocity

Vibrocity

Vibrocity
1053 Veres Pálné u. 14.
70/398-8817; 70/600-5841

Fogyni, lassítani az öregedést, visszafordítani a csontritkulást – ráadásul csak heti háromszor 20 perc edzéssel? Szinte hihetetlen, pedig igaz! Amerikában, és Nyugat-Európában is megőrülnek a teljes testet megdolgoztató vibrációs edzésekért. A Manchester United sztárfocistái is így készülnek a meccsekre, és korábban már Béres Alexandra is sikerrel vetette be a vibrációs trénert a Nagy Fogyás című műsorban.

A belvárosi Vibrocityben található vibrációs tréner a legmodernebb alakformáló eszközök egyike, és az egyetlen, amelyik megfelel a legszigorúbb orvosi előírásoknak is(MDD certification). Egy három dimenzióban rezgő padon kell tornázni, amely megmozgatja a szervezet legeldugottabb izmait, azokat is, amelyekről nem is gondolnánk, hogy léteznek, így semmilyen kardio-géppel vagy aerobikkal nem tudjuk ezeket megfelelőképpen edzeni. Ráadásul 80 százalékkal rövidebb idő alatt és 20 százalékkal hatékonyabban. Ez az új edzésforma tökéletesen beleillik a rohanó – dolgozó nő, elfoglalt üzletember, leterhelt egyetemista mindennapjaiba. 20 perc mozgás kétnaponta bárkinek beleférhet, akár az ebédszünetben is. Pláne, hogy hatalmas edzőfelszerelést sem kell hozzá cipelni, elég egy nadrág, egy póló és egy zokni.

A vibrotréner másodpercenként húsz-hatvan izomösszehúzódást hoz létre. Ez olyan, mintha másodpercenként húsz-hatvan felülést, guggolást, súlyemelést végeznénk. Egyszerre! 20 perc edzés egy másfél órás kőkemény aerobikórának felel meg. Csak míg ott az izomrostok 40 százaléka jön mozgásba, itt legalább 90 %-a. Vagyis kevesebb alkalom is látványosabb eredményt okoz, a megspórolt idő pedig megmarad a szórakozásnak, családnak, relaxációnak.

A vibrációs tréning hormonális úton szabályozza az anyagcserét, ezért a fogyás az edzés végén sem áll meg, hanem még hazafelé is tart. Négy hét vibrációs tréning után akár egy ruhamérettel kisebbre lehet szükségünk. A jojó-effektus elmarad, a narancsbőr gyorsan és látványosan csökken, az általános közérzet pedig jelentősen javul. A tréningek során javul az erek rugalmassága, így a kis hajszálerektől is gyógyszer és orvosi kezelés nélkül tudsz megszabadulni.


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email