Spoon Cafe Lounge

Budapest Éttermek listája - Étterem Budapesten

Spoon Cafe Lounge

Spoon Cafe Lounge

Spoon Cafe Lounge
1052 Budapest, Vigadó tér 3. kikötő
(+36) 1 411 09 33; (+36) 1 411 09 34
12.00-24.00 minden nap
spoon@spooncafe.hu


Üdvözöljük a Spoon hajó fedélzetén!

A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán a 75m-es egyedi építésű Spoon hajócsodán az év 365 napján várjuk Önt.

Télen 3 különböző étteremmel, nyáron ezen kívül, 2 hatalmas, csodálatos terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítunk. Célunk, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványosságot is kapjon a hozzánk betérő Vendég. Fúziós konyhánk a magyar specialitásokon keresztül a külföldi trendek elvárásainak is megfelel, továbbá a távol-keleti konyhák választékát is kínálja. A közel 600 férőhelyünk lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására: rendszeres házigazdái vagyunk esküvőknek, konferenciáknak, sajtótájékoztatóknak, céges és privát partiknak, divatbemutatóknak, báloknak, kisebb vagy nagyobb rendezvényeknek.

Cafe
Létezik egy hely a belváros szívében, valahol a Duna vizén, ahol a kifogástalan szerviz, a varázslatos gasztronómia és a legszebb panoráma együtt megtalálható. Élő zongorajáték, arany pompa és páratlan elegancia jellemezi a Cafe termünket.
Első osztályú étterem, mely 90 fős befogadó képességével alkalmas a családi és üzleti megbeszélésekhez, valamint nagyobb rendezvények lebonyolításához egyaránt. A budai Királyi Vár az ablakokkal szemben helyezkedik el, annak festői látképe végigkíséri az ebédet, vagy a vacsorát.  Borválasztékunk ízelítőt ad a legjelentősebb hazai borvidékek híres boraiból, bátran keresgéljenek a borlapon.

Lounge
Könnyed elegancia és rendezvény helyszín. A terem befogadó képessége 130 fő, mely a legkülönbözőbb elrendezésekben ölt formát. A belső design lehetőséget biztosít arra, hogy a nem öltönyös, de elegáns hangulatot kereső vendégek egy igazi lounge élménynek legyenek részesei.  Óriás tévékkel, kiváló mixerekkel és a Budai Vár - Lánchíd panorámájával várjuk Önöket.

Télikert
55 fővel a város felett, egy varázslatos üvegterem, minden oldalról ablakokkal. A hangulat hófehér, a fűtés és a hűtés a teljesen zárt termek kényelmét biztosítja. Embermagasságú, hófehér cédrus humidor, angol eleganciájú bőrfotelek és plazma tv. A bárpult gazdagon felszerelt, a látvány több száz éves, a hangulatot segítünk elindítani… a többi Önön múlik…

Terasz
Ha a TÖKÉLETES helyszínt keresnénk egy romantikus vacsorához vagy egy üzleti megbeszéléshez, nagy valószínűséggel a google is a Spoon Teraszt ajánlaná. A Spoon hajó legbecsesebb része a Terasz, mert legyen szó, esküvőről vagy céges ebédről, a Terasz nyújtotta kilátás mellett minden garantáltan TÖKÉLETES lesz. Amíg élvezzük a Chef Úr és csapata által biztosított kulináris élvezeteket, addig nyugodtan megpihentethetjük szemünket a Budai Vár és a Lánchíd alkotta harmónián.

Oriental Club
Az ezeregy éjszaka bárja 80 fő befogadóképességgel. Kényelmes pamlagok, fekvő szeparék és a vízszint alatti bárpult teszi különleges alkalmak helyszínévé, mint: születésnapi partik, legénybúcsúk, céges csapatépítők, esküvői rendezvények tánctere… éppen úgy, mint az ezeregy éjszakában…

Képgaléria


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email