Prime Steakhouse

Budapest Éttermek listája - Étterem Budapesten

Prime Steakhouse

Prime Steakhouse

Prime Steakhouse
1051 Budapest, Sas u. 18
+ 36 70 331 8666
Hétfő - Szerda 12-24-ig; Csütörtök - Szombat 12-01-ig, Vasárnap: Zárva


Visszatértünk!

Ez az a hely, ahol a nagyvárosi elegancia és a laza, könnyed kényelem találkozik, ahol a páratlan ízek, az igazi „cool” hangulat magas színvonalú kiszolgálással párosul.

A Prime Steakhouse immár a Belváros szívében, a Sas utca 18. szám alatt várja a húsimádókat. Új helyszín, megújult étlap, még nagyobb steakválaszték!

Akik még nem jártak nálunk, azon vendégeinknek egy kis kedvcsináló:

„Húson át a mennyországba"

Egy szaftos, vajpuha, a szájban lágy rostjaira eső, ízes-érlelt hússzelet olyan kulináris élvezetet képes okozni, amelynek intenzitása leginkább csak egy tökéletes pásztorórával veheti fel a versenyt. Ezt az élményt élheti át, ha ellátogat a belvárosba, a méltán exkluzív Prime Steakhouseba. A receptünk végtelenül egyszerű – végy egy hibátlan, mesés marhahús szeletet, lehessen rajta érezni a pampák és a préri szabad, boldog vadságát. Legyen az Filet Mignon, T-Bone, Porterhouse, Rib-Eye, Tomahawk - bármit választ nálunk nem nyúlhat mellé.  A tökéletes sütési módozatot Molnár Gyula executive chef és csapata garantálja.

A steakek kísérője a kiváló minőségű bor, melyből közel 200 féle, a legjobb hazai és külföldi pincészetekből származó választékkal várjuk. A kiváló minőségű ételek mellett az exclusive környezet,és a kifogástalan szerviz a garancia egy romantikus  vacsorára, egy üzleti ebédre, vagy egy esti kikapcsolódásra.

Engedje, hogy kényeztessük Önt.

Budapest gasztronómiai ékszerdoboza Önre vár!

Képgaléria


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email