Fuji Japán Étterem

Budapest Éttermek listája - Étterem Budapesten

Fuji Japán Étterem

Fuji Japán Étterem

Fuji Japán Étterem
1025 Budapest, Csatárka u 54.
+361 325 71 11
12.00- 23.00 minden napA Megújult FUJI!

Fuji Tradicionális Japán Étterem 1991 óta üzemela II.kerületben a rózsadombon.Most nemrégen nagymértékű átalakuláson és felújításon esett át ,amely biztosan előnyére válik. Sok építészeti elem és belső bútorzat is teljesen új igényes és korszerű lett,ezzel is mutatva hogy ahogyan a hegy is a Fuji is a legmagasabbra törekszik minőségben és színvonalban egyaránt. Teljesen új sushi és tepanyaki látványkonyha várja a régen megszokott tatami szobák mellett a vendégeket. 2013 nyár elején megújult menüvel több  mint 200 féle ételkülönlegességgel, minden nap friss halakkal,és sok bio alapanyagból készültekkel ,valamint szezonális ételkülönlegességekkel is, (Sushi, Sashimi, Tempura, Nabe, Bentok, Sukiyaki, Sabu-Sabu, WAGYU-KOBE marha),  japán chef irányításával egyre erősebben képviselik és népszerűsítik a japán gasztronómiát Magyarországon! Rengeteg elismerést gyűjtöttek be a hosszú idők során ,többek között a legfrissebb az europában vezető szakmai Gault and Milau 12 pontos ajánlott étterme lett a Fuji.De a legfontosabb mindig is a vendégek véleménye és elégedettsége jelenti számukra,ami azt mutatja ,hogy jó úton járnak a siker felé .Sok az ázsiai vendégük japán,kínai,koreai akik nagyon szeretik és elismerik a magas minőséget. Újdonság továbbá hogy saját applikációjuk is indult,amely megkönnyíti az információkhoz való jutást és az asztalfoglalást vagy akár a házhozszállítás rendelésének leadását is. Idén a Fuji hegy a világörökség részévé vált ennek örülve próbálnak minden nemzetséghez szólni és bemutatni valóban a japán konyha világhírű ,nagyon tiszta és egészséges és elérhető jó minőségben Budapesten is a Fuji jóvoltából. Vállanak házhoz szállítást egész Budapest területén és jó helyszín lehet akár céges akár magán rendezvények,év végi záró partyk megtartására is.


Fuji étterem, tradíció és minőség Immáron 20 éve!

Fuji, a hegy magasságával az élen, megújulva megszépülve újra a régi lendületben, már terasszal is !

A gombamód szaporodó távol-keleti sushi bárok, éttermek, tengerében, mind minőségben, mind választékban és szolgáltatásokban, egy hegy magasságával emelkedik ki a Japán étkezési kultúra immár 21 évvel ezelőtt hazánkba akkreditált "nagykövete" a Fuji Japán étterem.

Az elmúlt 21 esztendő során nem csak a nagyközönség, hanem a szakma is elismerte az étterem és az ott dolgozó emberek munkásságát, szakértelmét. Hogy a sok elismerés közül csak a legutóbbiakkat említsünk: 2008-2009-2010-2011-ben elnyerte a Best of Budapest díjat,2008,2009,2010,2011,ben beválasztották a legjobb 50 hazai étterem közé, 2011-ben pedig elnyerte "Magyarország Legjobb Ázsiai Top étterme" címet.Ajánlott étterem lett számos szakmai kiadvány alapján: Gault and Millau 2012,Time Out 2011,BBJ 2012,stb..

Az egészséges és finom ételeket pedig szeretik méltó környezetben elfogyasztani ezért nagy gondot fordítanak a tálalásra,és a külső belső hangulatra egyaránt amely sokat változott az utóbbi 1 évben. A rövid kitérő után lássuk miért is érdemes ellátogatnunk a Fuji étterembe, mi a siker titka? Beszélgetésünk során Alexandru Botos Liviu konyhafőnök (éveken keresztül képezte magát a Sagami Cook Indtroduction Office által közvetített japán GORO TOMIZAWA SENSEI-től) elmondja, hogy kizárólag különlegesen jó minőségű alapanyagokat használnak ételeik elkészítéséhez. Példaként említi a tonhalat, amit a dél-spanyol tengerből, a fekete tigrisrákot, amit Malajziából jut el az étterembe, heti többszöri szállítással, mindig frissen.

Az alapanyagok íz világát pedig nem csak megőrzik, de ki is emelik az ételkészítés során, amivel az autentikus japán konyha, különleges és természetes ízeit viszik bele éttermükbe. Megjegyzi, a jó minőségű alapanyag csak az egyik titka a kiváló ételeknek a másik titok a szakértelemben rejlik. Konyhájuk,Miyazaki Emiko japán séf (2004 óta él Magyarországon)irányítása alatt áll, aki szakmájában elismert személyiség és ezen felül gyors és ügyes kezű zöldségszobrász is. Továbbá elmondja, hogy a világszerte ismert Sushi és Sashimi mellett fontosnak tartják azt is megmutatni, hogy a meleg fogások éppúgy hozzátartoznak a tradicionális japán étkezési kultúrához, mint az előbbiek. Ezért a Fujiban, számos melegkonyhai különlegességgel is találkozhatnak a vendégek. Megismerkedhetnek az asztalnál készülő főzős ételekkel úgy, mint pl. Sukiyaki,Shabu-Shabu,Yudofu Nabe…stb. amelyeket a vendég saját maga, de akár a felszolgálóik is szívesen elkészíthetnek a vendég kívánsága szerint. A Teppanyaki-és a Robatayaki pult is üzemelnek. A többi vendégtől elszeparáltan étkezni kívánó vagy üzleti tárgyalást igénylő,kisebb csoportokat (2-30 főig) 4 autentikus tatami-szoba várja az étteremben. Dr.Vihar Judit professzor asszony a magyar japán baráti társaság elnöke szakmai dolgokban minden szempontból segíti és támogatja a Fujit !

Major Balázs nevéhez fűződik a régi szép időket visszahozó magas színvonalú precíz vendéglátás, mivel 1996-től 2000 ig is Ő vezette a Fujit, és hosszú évek után 2011.elejétől újra sikerült felrázni álmából, megújjitani felfrissíteni mindent ami az étteremmel kapcsolatos. Ennek kapcsán nagyon jó hír hogy sikerült a nagy több mint 200 féle ételből álló étlapot visszahozni ,néhány új étellel kibővítve.A forgalom is mutatja hogy szépen jönnek vissza a régi törzsvendégek és sok sok uj magyar és külföldi vendég is egyre inkább gyarapítja a rajondóik táborát.Az árak nem emelkedtek az utóbbi 2 évben sőt van ami olcsóbb lett és minden kedves itt élő és/vagy turista Japán cégeknek vagy magánszemélynek 15 % kedvezménnyel kedveskedik az étterem! Elsőként idén egy nagyon hangulatos, barátságos szép sok zölddel és virággal gazdagított teraszt is csináltak ahol a rózsadomb adta jó levegőt együtt élvezhetik a japán gasztronómiával. Az ételt otthonában fogyasztani kívánóknak pedig jókora akár 20-30 % os kedvezménnyel a házhozszállítás lehetősége szolgálja a kényelmét,akár az interneten(www.fujirestaurant.hu ) keresztül is kényelmesen online megrendelheti. Aki japán ízekkel kényeztetné vendégeit különböző rendezvényeken, üzleti tárgyalásokon azoknak sem okoz csalódást a Fuji, mert Party service szolgáltatása minden ilyen jellegű igényt kielégít. Pénztárcakímélő ismerkedés kapcsán a hétköznapokon 12-15 óráig 3 fogásos gyors ebédmenüvel 1.990 Ft-ért várják kedves érdeklődőiket.

Képgaléria


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email