Budapest wakeboarding – Budapesti wakeboard lehetőségek

Részletes információk budapesti wakeboarding lehetőségekről: klubok, pályák, képek, leírások, elérhetőségek.

Budapesti Wakeboarding lehetőségek – Wakeboard Budapesten

Wakeboard

A wakeboard sport a 80-as évek elején alakult ki, amikor is szörfösök hullám híján azon törték a fejüket, mit is kezdhetnének deszkájukkal. A sikeres extrém sportoknál megszokottan igen gyorsan fejlődésnek indult. Magyarországon a 90-es évek derekán jelent meg és rögtön nagy sikert aratott. A sport alapját a "freestyle" szellemisége határozza meg. A lényege, mint oly sok deszkás sportban az, hogy minél többféle mozdulatot tudjunk végrehajtani deszkával a lábunkon. Itthon a wakeboard kábelpályás változata népszerűbb, ami nem csak olcsóbb, hanem családiasabb és a csúszás sem igényel nagy előkészületeket. Egyébként a kábelpálya az öreg kontinensen fejlődött ki és éppen most járja világhódító útját. Ezen az úton a magyarok is kivették részüket. Furcsán hangozhat, de világhatalommá fejlődtünk a kábelpályás wakeboardban. Az utóbbi világbajnokságokon sorra szerzik sportolóink az érmeket, aranytól a bronzig. Van saját készítésű kábelpályánk is és a népsűrűségre vetített kábelpályák száma is a legmagasabb nálunk.

Minibuszos oda-vissza transzfer Idegenvezető hölgy Profi oktatók Biztonsági felszerelés, wakeboard/vízisí 1 óra a pályán Egy kör ingyen sör Szaunahasználat Fontos információk:   A résztvevők minimális létszáma 6. 6 főnél kevesebb létszám esetén kérje egyéni árainkat. 8 főnél kevesebb létszám esetén kérje egyéni árainkat. A program május ...

Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email