Budapest Gokart – Budapesti Gokart lehetőségek

Részletes információk budapesti gokart lehetőségekről: klubok, pályák, képek, leírások, elérhetőségek.

Budapesti Gokart lehetőségek – Gokart Budapesten

Gokart

Míg egy generációnak a lábbal hajtható Moszkvics kisautó jelentette a gyermekkori sebességimádatot, addig a mai srácok már a gokartozást részesítik előnyben. Jobbnál, jobb és teljesen biztonságos, pörgős kis járgányok állnak rendelkezésükre, ám a felnőttek körében is rendkívül népszerű ez a szórakozás. Sőt, legyünk őszinték, apuka legtöbbször csak azért viszi ki csemetéjét a gokart pályára, hogy ő is magára húzhassa a bukósisakot, s nyomhassa a gázt, persze, azzal a jelszóval, hogy ő csak szemmel tartja gyermekét.

Budapesten hét komolyabb, biztonságos gokart pályán kínálkozik lehetőség az aszfaltszaggatásra. Na, jó, azért ez túlzás, ám már a nyolc éves korú, 135 centiméter testmagasságú gyerekek is 100 cm³, 3 LE járgányokkal hasíthatnak, s ez azért már jó kis sebességérzetet biztosít, nem beszélve a felnőttek által használható, 270 cm³ és 12 LE csúcsjárgányokról.

A gokartozásnál elsődleges szempont a biztonság, a gépeket mindenki csak saját felelősségére használhatja, s a bukósisak viselése is minden esetben kötelező, kivétel nincs! Tilos egyszerre nyomni a gáz- és fék pedált, a szándékos ütközést kiállítással honorálják a pálya tulajdonosai. Alkoholos állapotban tilos a gokartba ülni, de szintén tiltás alá esik a gokart pályamenet idején kiszállni a gépből. A futam a zöld lámpa alatt való áthaladás után kezdődik, az utolsó etapot villogó piros lámpa jelzi, majd a futam végén folyamatosan égő piros lámpa jelzi, be kell fejezni a száguldást, irány a boksz! Még egy fontos dolog: a gokartozás közben okozott bármilyen anyagi kárt a bérlő köteles megtéríteni, kivéve, ha az önhibáján kívül történő műszaki hibából ered.

A gokartozásban rejlő szórakozást kisebb-nagyobb cégek, vállalatok is észrevették. Ma már bevett szokás, hogy különböző csapatösszetartó tréningeket, vagy csak egyszerű céges bulikat laza gumicsikorgással egybekötve bonyolítanak le. Ilyenkor a teljes pálya kibérelhető, s a tulajdonosok étel-italfogyasztásra is megteremtik a lehetőséget, egyszóval minden adott a gondtalan kikapcsolódáshoz.

Nem fontos azonban a gokart pályára zarándokolni, mert a könnyen összeszerelhető mobil pályákat bárhol fel tudják állítani az erre szakosodott vállalkozások. Ez a szolgáltatás rendkívül népszerű, gyermeknapi-, sport- és egyéb rendezvények alkalmából. Az építők a kívánságoknak megfelelően állítják össze a pálya hosszát, melyet előreszerelt, az ütközés energiáját elnyelő gumifallal vesznek körül.

Alap csomag: Minibuszos oda-vissza transzfer Idegenvezető hölgy Bukósisak Profi oktatók A verseny tartalma: 5 perces bemelegítés 5 perces kvalifikációs tréning 12 körös verseny Egy kör ingyen sör a verseny után Egész évben használható pályák (külső, belső) Formula csomag: Minibuszos oda-vissza transzfer Idegenvezető hölgy Bukósisak Profi oktatók A ...

Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email