Budapest Sport – Budapesti sportolási lehetőségek

Részletes információk budapesti sportolási lehetőségekről: fitness, golf, tenisz, squash, strandok, biliárd, bowling.

Budapesti Sportolási lehetőségek – Sport Budapesten

Sport

Budapesten számos sportolási lehetőség adott. A legideálisabb helyszín erre a Margitsziget, amelyet a kora reggeli órákban szinte ellepnek az egészséges életmód hívei – még neves politikusokkal is találkozhatunk itt, amint róják köreiket a futósávban.

A magyarok mindig is szerettek sportolni; a nyári olimpiák történelmében összesen 460 érmet jegyeztek, melyből 158 arany. A legsikeresebb versenyszámok a vívás, az úszás, kajak-kenu, birkózás és atlétika.

A magyarok teljesítménye kiemelkedő a vízisportok terén; ennek egyik valószínű oka, hogy a Balaton és a Duna (főleg az előbbi) kiváló természetes edzőhelyszín a vízisportok számára.

Budapesten számos hangulatos, jól felszerelt helyen űzhetők a modern sportágak is, mint pl. a bowling, a biliárd, a darts, a gokart, a wakeboarding és a squash, valamint az extrém sportok.


Fitness klubok Golf
Tovább » Tovább »

Tenisz és squash Wakeboard
Tovább » Tovább »

Strandok és aquaparkok Biliárd és bowling
Tovább » Tovább »

Gokart Biciklivel Budapesten
Tovább » Tovább »

Futás
Tovább »

Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email