Legion Run

Részletes információkat talál Budapestről: szállás, utazás, város kalauz, szórakozás, kikapcsolódás, üzlet és tanulás.

Legion Run

Legion Run
2120, Dunakeszi Dunakeszi Repülőtér
2014. szeptember 27.
2014-09-27 2014-09-27

A Legion Run több mint egy egyszerű futás vagy esemény. Ez egy életre szóló élmény. Mindenki más okból vesz részt, de mindannyian ugyanúgy fejezik be: "megváltozva".

Ez nem verseny, még az idődet sem mérjük. A Legion Run az egyéni kihívások teljesítéséről és a bizonyítás öröméről szól, hogy meg tudod csinálni. De leginkább azért a szórakozásról is.

Egy "az életem öt legjobb napja" típusú élményt kínálunk egy bakancslistás dolgot, amit te vagy a barátaid nem hagyhatnak ki. Világszerte több mint 3,5 millió ember vett már részt akadályfutásokon és mindez 3 év leforgása alatt történt. A sportiparban semmi sem növekedett még ilyen gyorsan, semmi. Miért? Mert ez nem igazán sport, ez egy összejövetel. Az emberek emberek, és az emberek a légió. Amikor egy eseményre a néhány ezer légiós összejön, lehetetlen NEM elképesztően tölteni az időt.
A Legion Run itt kezdődik. Most te jössz.

Végig fogsz menni sáros akadályokon, tűzön és szögesdróton. A pálya minden része testileg és szellemileg próbára tesz és szükséged lesz mások segítségére.

Ezután az életre szóló élmény után következik az ünnepség. És megünnepeljük az összes Légiós dolgot élőzenével, DJ-vel, játékokkal, versenyekkel, étellel, itallal, tűztáncoló emberekkel és még sok mással.

www.legionrun.hu

Program helyszíne

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email