Bolyki Soul & Gospel kórus koncertje

Részletes információkat talál Budapestről: szállás, utazás, város kalauz, szórakozás, kikapcsolódás, üzlet és tanulás.

Bolyki Soul & Gospel kórus koncertje

Bolyki Soul & Gospel kórus koncertje
2012. február 29. - 2012. december 31.
2012-02-29 2012-12-31

2012. április 28-án 21 órakor a Bolyki Balázs vezette Bolyki Soul&Gospel kórus koncertet ad a Belvárosi Szent Mihály (V. kerület, Váci u. 47/b) templomban.

A felcsendülő dalok között hallhatók lesznek a legnagyobb gospel slágerek és a Bolyki Balázs által hangszerelt lírai hangvételű darabok.

A felcsendülő darabok közül néhány:

  • They won't go
  • Joyful,joyful
  • Amazing grace
  • Always close to you 

A közel egy éves múltra visszatekintő Bolyki Soul&Gospel Kórust Bolyki Balázs azzal a szándékkal alapította, hogy a magyar és nemzetközi gospel és soul zenei színpadokon új hangzást és minőséget képviselve, saját oktatási rendszerét megvalósítva még több rajongót szerezzen e műfajoknak. A kórus a kezdeti tizenöt főből, mára ötven tagú együttessé nőtte ki magát. A tagok többségének nincs zenei előélete, se képzettsége, hanem a Bolyki Balázs által oktatott előadói technikának köszönhetően válnak profi előadókká.
A kórusról készült videókat itt érdemes megtekinteni:

Jegyek a www.jegyelado.hu oldalon, a helyszínen és az ország ismert jegyirodáiban vásárolhatók!

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email