Vasúttörténeti Park

Részletes információkat talál Budapestről: szállás, utazás, város kalauz, szórakozás, kikapcsolódás, üzlet és tanulás.

Vasúttörténeti Park

Vasúttörténeti Park
1142, Budapest Tatai út 95.
2014. január 01. - 2050. december 31.
2014-01-01 2050-12-31

A Magyar Vasúttörténeti Park Budapesten a XIV. kerületben, a Tatai út 95. szám alatt található, amely világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín. Különleges atmoszféráját a muzeális értékű vasúti járműkollekció, a gyönyörű parkosított környezet és a nosztalgia hangulat adja.

A múzeum területe alkalmas vállalati rendezvények, fogadások, gálavacsorák, komoly- és könnyűzenei koncertek, konferenciák, tréningek, termékbemutatók, kiállítások, családi napok és egyéb összejövetelek rendezésére akár szabadtéren, vagy a százéves épület csarnokában. A területi adottságok lehetővé teszik a rendezvények idő- és zajkorlátozás nélküli lebonyolítását. Mindezek mellett különleges szolgáltatásaink (pl.: kapubetörés mozdonnyal, parki sétányok mécsessel történő kivilágítása, mobil kerti vasút pálya felállítása) teszik felejthetetlenné az eseményeket.

A Park különböző helyszíneinek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelő terepet rendezvénye lebonyolítására. Színtereink könnyen alakíthatóak az egyedi igényeknek megfelelően, közben megtartva a nosztalgiahangulatot, vendégeinket visszarepítve a boldog békeidőkbe.

Program helyszíne

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email