Rólunk

Részletes információkat talál Budapestről: szállás, utazás, város kalauz, szórakozás, kikapcsolódás, üzlet és tanulás.

Rólunk

Rólunk

A Budapest.com internetes portált a magyar főváros népszerűsítésére hoztuk létre. Oldalunk 1995 óta vezető szerepet tölt be a budapesti turisztikai portálok között. Látogatóink többsége külföldi turistákból és utazásszervezőkből áll, akik budapesti utazásuk előtt szállást, városnézéseket és programokat keresnek a fővárosban.

Kínálatunkban online foglalható budapesti szállodák, apartmanok, panziók és ifjúsági szálláshelyek találhatók. Ezen felül szerződéses partnereink ajánlatai is elérhetők oldalainkon, az autóbérlésen át a helyi fogászati kezelésekig minden területen. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a hasznos közérdekű információk publikálására és frissen tartására, valamint vendégeink visszajelzéseire.

Célunk, hogy látogatóink hiteles, naprakész információkhoz juthassanak Budapestről.
 
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

BUDAPEST.COM IRODA

Email cím: info.mailbox@budapest.com


Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email