Pécs turizmus - Információk

Pécs turisztikai információk - szállás, látnivalók, szabadidős lehetőségek

Pécs információ

Pécs

Pécs, a mediterrán hangulatok városa. Tudomány, művészet, szakralitás kincseskamrája. Fürdött hírnévben és dicsőségben, volt kifosztott és lerombolt, mégis úgy nőtt a századok folyamán, ahogy a geológiai rétegek rakódnak egymásra.

Múzeumairól, gazdag művészeti életéről, művészeti fesztiváljairól, alkotó művészeiről Európa-szerte ismert. Pécs múzeumai közül az ismertebbek: Pécsi Bazilika kincstára, Janus Pannonius Múzeum, Néprajzi Kiállítás, Csontváry Múzeum, Vasarely Múzeum, Amerigo Tot kiállítás, Természettudományi Múzeum, Modern Magyar Képtár I. és II., galériák. Az Országos Színházi Találkozó helyszínéül szolgáló városban sok vendég ismerte meg Pécs híres gasztronómiáját, és ízlelte meg a Mecsek híres borát, a cirfandlit. Pécs kivételes adottságokkal rendelkezik. Számtalan idelátogató bizonyítja, legyen bár üzletember, tudományos kutató, diák, a történelem, a művészetek, a kulturális programok kedvelője, vagy pihenésre vágyó utazó.

Szállás Történelem
Tovább » Tovább »

Látnivalók Kultúra
Tovább » Tovább »

Éttermek Kirándulások
Tovább » Tovább »

Borvidék Éjszakai élet
Tovább » Tovább »

Vásárlás Kikapcsolódás
Tovább » Tovább »

Képgaléria Térkép
Tovább » Tovább »


Képgaléria


Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email