Győr turizmus - Információk

Győr turisztikai információk - szállás, látnivalók, szabadidős lehetőségek

Győr információ

Győr

Győrt a Találkozások városának nevezik, hiszen jelentős gazdasági, ipari, egyházi, oktatási, kulturális és sportközpont. A Bécs–Pozsony–Budapest innovatív tengelyen fekszik, kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, és rendkívül dinamikusan fejlődik.

Győr megyei jogú város Győr-Moson-Sopron megye székhelye. A győri kistérség és a Nyugat-Dunántúl régió központja. Magyarország hatodik legnagyobb városa, a Dunántúlon csak Pécs előzi meg.

Magyarország műemlékekben igen gazdag városa, a csodálatos barokk belváros rekonstrukciójának elismeréséül elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját.

A Rába parti várost a folyók városaként is emlegetik, mivel a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca összefolyásánál, a Dunától nem messze fekszik, és gyógyvízzel is büszkélkedhet. A város vízitúrák kiindulópontja vagy egyik állomása, de rendelkezik egy nagy élményfürdővel is, ugyanakkor a város környéki tavak, holt-ágak igazi fürdő- és horgászparadicsomul szolgálnak.

Győr Magyarország csodáinak és kincseinek egyik megkerülhetetlen letéteményese, mindenképpen megér egy látogatást. Találkozzunk Győrben!

Szállás Történelem
Tovább » Tovább »

Látnivalók Kultúra
Tovább » Tovább »

Éttermek Kirándulások
Tovább » Tovább »

Éjszakai élet Fürdők
Tovább » Tovább »

Sport Vásárlás
Tovább » Tovább »

Képgaléria Térkép
Tovább » Tovább »


Képgaléria


Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email