Karcagi Kunlovarda

Tisza-tó szabadidős lehetőségek

Karcagi Kunlovarda

Karcagi Kunlovarda

Karcagi Kunlovarda
5300 Karcag, Méntelepi út 1.
06/59-703-303, 06/20-924-25-33
http://www.kunlovarda.hupont.hu/

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a „Nagykunság fővárosában”, Karcagon található az 1998. tavaszán alakult Karcagi Kunlovarda, mely a térség legnagyobb, legszínvonalasabb lovas-turisztikai szolgáltató központja. A Magyar Lovas Turisztikai Szövetség 3 patkós minősítése megfelelő színvonalú lovas szolgáltatóként értékelte a lovardát, amely sokéves munka eredményeként nyerte el jelenlegi formáját.

A lovaglás mellett egyéb lovas programok is színesítik a vendégek szórakozását. A tisztelt látogatók sétakocsikázáson vehetnek részt (sétakocsival, pusztakocsival), mely során a vendégek megismerkedhetnek Karcag város örökségeivel, emlékszobraival, látnivalóival. A kocsikázás a Karcagi Kunlovardában ér véget, ahol csikóslegények várják az érkezőket pogácsával, pálinkával, üdítővel. A pihenés után a csikósok egyedülálló lovas bemutatója következik, melynek keretében látható csikó-fektetés, ültetés, valamint megtekinthetik az alföld legnagyszerűbb puszta-ötös fogatát is.


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email