Tisza-tavi TÚRAKÖZPONT Hálózat

Tisza-tókirándulások, túrák...

Tisza-tavi TÚRAKÖZPONT Hálózat

Tisza-tavi TÚRAKÖZPONT Hálózat

Tisza-tavi TÚRAKÖZPONT Hálózat

A Természetjárás Évében 30 túraközpont vár Téged a Tisza-tavi régióban, ahol segítenek Neked megtervezni a kirándulásaidat. A túraközpontok már legalább két éve működő, magas minőségi szolgáltatásokat nyújtó szálláshelyek, kikötők vagy éttermek, akik arra vállalkoztak, hogy 2007-től kiszolgálják a régióba érkező túrázni vágyók speciális igényeit. Bármely túraközpontunkban a nap 24 órájában várnak Téged, családoddal, barátaiddal, túrázó társaiddal, ahol megpihenhetsz, felfrissülhetsz, tájékozódhatsz, túramódot változtathatsz, túravezetőt kérhetsz további kirándulásokhoz. Többnyire éjszakára is megszállhatsz náluk, de ha túraközpont-éttermeinkbe vezet utad, ott túramenüt, sport italokat vásárolhatsz, sőt túracsomagot is igényelhetsz a szolgáltatónál.

Minden túraközpont várja azokat, akik autóval érkeznek a régióba. Biztonságos parkolást kínálunk, és megőrizzük bármely közlekedési eszközödet addig, amíg Te bebarangolod a vidéket!


Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email