Kenu és Motoros Csónaktúra

Tisza-tókirándulások, túrák...

Kenu és Motoros Csónaktúra

Kenu és Motoros Csónaktúra

Kenu és Motoros Csónaktúra
5241 Abádszalók, Vasvári Pál út 8/1
06-30-35-35-886

Tapasztalt túravezetők avatják be a látogatókat a Tisza árterének rejtelmes titkaiba. Közvetlen módon ismertetik meg a gazdag növény és állatvilággal.

Az általunk ajánlott túraútvonalak:

1.Dinnyésháti kiskör: kezdő kenutúrázóknak, kisgyermekeseknek kb. 8 km evezés növények és madarak között.

2.Dinnyésháti nagykör: Az abádi Holt-Tiszától a 2-es öblítőn keresztül az abádi kikötőbe. Kezdőknek, gyakorlottabbaknak kb. 12 km lapátolás a zeg-zugokban érdekes növények-állatok élőhelyein.

3.Kiskörei nagykör: Az Abádszalóki-medence „átfésülése". Megismerkedés a növényekkel- állatokkal-a tó lelkével-az, erőművel. Kb. 20 km evezés vagy motoros barangolás.

A kenutúrák minimum 3 órásak, oktatással együtt! A kényelmesebbeknek, hosszabb úttal bíró nézelődőknek a motoros túrák minimum 2 órásak!

Távcsövet a motoros túrákhoz biztosítunk! A túrákat előzetes időpont egyeztetéssel vezetjük!

A túrák indulási helye: Abádi Csónakkikötő=Wiking kikötő! Egyéni kéréseket - ha bírjuk - teljesítjük! Kenut bérelhet is ha akar!


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email