Zala Parti Betérő

Éttermek, vendéglők az Őrségben

Zala Parti Betérő

Zala Parti Betérő

Zala Parti Betérő
9941 Őriszentpéter, Kovácsszer 2.
30/683-7767
94/428-027

A Zala Parti Betérő Pizzéria Őriszentpéteren, a város központjában található. Története nem is olyan régi, 2005-ben kezdődött, amikor is a régi vendéglátós múlttal büszkélkedő Bognár család gondolt egyet és létrehozta a Zala Parti Betérő Pizzériát.
Hangulatos kis vendéglátó-egységünkben főként az olasz konyha hagyományait ápoljuk. Az étlapon pizzák, spagettik, saláták gazdag választéka megtalálható. A választék teljes igényével állunk rendelkezésére minden hozzánk betérő és betérni szándékozó számára a kerthelyiséggel is felszerelt éttermünkben. Szolgáltatásainkat a gyermekes családoktól az idősebbekig minden korosztály igénybe veszi. A bő itallapról mindenki találhat kedvére akár alkoholos vagy alkoholmentes coctailt is.
Lassan már két éve állunk vendégeink rendelkezésére , házhozszállítással és helyben fogyasztással egyaránt. A Pizzéria egy 40 fős klimatízált teremből és egy 40 főt befogadó kerthelyiséggel rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmasak kisebb rendezvények /születésnapok, osztálytalálkozók stb./ alkalmával történő étkezések megrendezésére-lebonyolítására.

Egyszóval: a Zala Parti Betérő Pizzéria a családi vállalkozás legifjabb „tagja”, amelyre szintén büszkék vagyunk, akár csak a Bognár Étteremre, és mivel lelkesedésünk töretlen, igyekszünk a jövőben is megőrizni egyediségünket minden tekintetben.


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email