Ginti Panzió Étterme

Éttermek, vendéglők az Őrségben

Ginti Panzió Étterme

Ginti Panzió Étterme

Ginti Panzió Étterme
9946 Magyarszombatfa, Fő út 78
94/544-028
info@gintipanzio.hu
94/544-029

Magyarszombatfa, e gyönyörű természeti értékeket őrző fazekesfalu ideális környezet azok számára, akik felüdülésre, kikapcsolódásra várnak. Ehhez biztosít otthonos légkört a község "ékszerdoboza" a Ginti Panzió. 18 igényesen berendezett, fürdőszobával és TV-vel ellátott szoba várja a hozzánk érkezőket. Éttermünk - mely 60 fő befogadására alkalmas - rendezvények, családi események helyszínéül is szolgálhat. Kisebb konferenciák lebonyolítására is adott a lehetőség. Szolgáltatásaink: biliárd, saját strand, teke, tenisz, lovaglás, stb. A környék - adottságai révén - kitűnően alkalmas kerékpározásra, túrázásra. 

Az étlapon a hagyományos magyar konyhaművészet és az Őrség tájjellegű remekein kívül a nemzetközi konyha is képviselteti magát.


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email