Magyarország Közlekedés – Közlekedés Magyarországon

Részletes információkat talál Magyarországról: szállás, utazás, ország kalauz, történelem, kultúra, szórakozás, események.

Magyarország Közlekedés

Közlekedés

Repülővel
Magyarországon Budapest Ferihegy mellett, 12 kisebb határátkelőhellyel is ellátott repülőtér található. Ezek magánrepülőgépek fogadására alkalmasak, így országon belül is lehet repülni, igaz árfekvése magasabb, mint a földi közlekedésé.

Autóval
Magyarországnak összesen több mint 30.000 km hosszú úthálózata van. A 8 legnagyobb út (többségében autópálya) közül 7 Budapestről indul.

Busszal
Magyarország nagyon jól kiépített belföldi buszhálózattal rendelkezik, mellyel az ország minden pontja elérhető. Budapesten három fontos buszpályaudvar található:
Erzsébet tér busz terminál - Nyugat-Magyarország irány
Népstadion busz terminál - Kelet-Magyarország irány
Árpád híd busz terminál - Dunakanyar irány
Volánbusz Rt. és menetrend

Vonattal
A vasúthálózat csomópontja Budapest. A három nagy vasúti pályaudvarról (déli, keleti, nyugati) az ország bármely részére eljuthatunk. A fővárosból Magyarország minden nagyobb városába indulnak intercity és expressz vonatok, melyek viszonylag gyors és kényelmes módját kínálják az utazásnak.
Elvira Online Menetrend

Hajóval

Duna:
Budapest - Dunakanyar menetrendszerű járat
Városnézések Budapesten
Magyar Hajózási Rt.

Balaton:
Menetrendszerű hajó és komp járatok, szórakoztató hajóutak
 Balatoni Hajózási Rt.

Városi közlekedés
A városok tömegközlekedése fejlett, buszok, trolik és néhány nagyvárosban (Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc) villamosok biztosítják a zavartalan közlekedést. Budapesten metró, földalatti és HÉV is rendelkezésre áll.
Budapesti tömegközlekedés


Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email