Tóparti Galéria

Múzeum, galéria - Múzeumok, galériák...

Tóparti Galéria

Tóparti Galéria

Tóparti Galéria
8253 Révfülöp, Halász u. 6.
06-87-463-194

Több mint 10 éve a Közösségi házban a Honismereti Gyűjtemény és Könyvtár épületegyüttesének végében kapott helyet, közel nyolcvan négyzetméteren a világos, Balatonra néző ablakokkal rendelkező kiállító terem. Az elmúlt évek során kiállított itt Munkácsi-díjas és amatőr kezdő képzőművész is a képző- és iparművészet minden ágában. Néhány név a teljesség igénye nélkül: Szentgyörgyi József, Prokop Péter, Fülöp Lajos, Udvardi Erzsébet, Somogyi Győző stb.

Nyaranta kéthetes váltásokkal hat alkalommal nyílik kiállítás. A kiállítás megnyitóinkat színvonalas művészeti produkciók is színesítik.

A nyári időszak elmúltával más funkciót kap a Galéria épülete. Ilyenkor itt működik a Nyugdíjas Klub, Praktika Klub, illetve a társadalmi szervezetek veszik igénybe.


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email