Levendula Ház Látogatóközpont

Múzeum, galéria - Múzeumok, galériák...

Levendula Ház Látogatóközpont

Levendula Ház Látogatóközpont

Levendula Ház Látogatóközpont
8237 Tihany, Major utca 67.
+36 87 538 033
+36 87 538 034

A Levendula Ház Látogatóközpont minden korosztály számára élményt nyújtó módon mutatja be a Tihanyi-félszigetet. A vulkánok egykor dühöngő világát, s a később megszelídült táj harmóniáját. A tihanyi emberek és a természet évszázados együttélését, s ennek emblematikus kultúráját, a levendulatermesztést.

A látogatóközpont programja, szolgáltatásai:

  • A vulkánoktól a levenduláig - interaktív kiállítás a Tihanyi-félsziget múltjáról és jelenéről, vulkánokkal, hévforrásokkal, virtuális és kézzel fogható érdekességekkel, levendula-lepárlóval ...
  • Méhek-tánca terem - részletes információ, programajánló a Tihanyi-félszigetről, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkról, a Bakony-Balaton Geoparkról.
  • Fűben-fában orvosság – ajándékbolt: termékek a természetből és a természetről.
  • Zsibongó - foglalkoztató-terem: természetismereti foglalkozások - nem csak gyermekeknek.
  • Tihany kicsiben - a látogatóközpont parkja számos további látnivalóval, játékkal szolgál a labirintustól a levendulásig, a kilátótól a nádas élővilágát bemutató pallósorig.
  • Teázó – bájos vendéglátás.

Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email