Haditechnikai Park

Múzeum, galéria - Múzeumok, galériák...

Haditechnikai Park

Haditechnikai Park

Haditechnikai Park
8251 Zánka, Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum területe
06-87/568-581, 06-87/568-582, 06-87/568-583
sales@zanka.hu

Európa legnagyobb, 209 hektáros gyermek és ifjúsági parkjában állandó kiállítás nyílt a hazai haditechnika világának megismerése érdekében. A HM Összhaderőnemi Parancsnoksága és a Zánkai GYIC 2010. évi együttműködésének köszönhetően megnyitott Zánkaland Haditechnika Parkban többek között páncéltörő ágyú, T-72-es típusú harckocsi, lánctalpas úszó szállító jármű, felderítő lokátor állomás, rakétakomplexum, MÍG 21-es vadászrepülőgépek, szállító és harci helikopterek tekinthetők meg.
Nagyon fontos, hogy a gyermekek találkozzanak az életkoruknak megfelelő szinten a honvédelemmel, az elődök teremtette történelemmel, a fegyelemben és szolgálatban megélt mindennapjaival. A haditechnikai park célja hogy felfedezőútra indítsa a látogatókat.


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email