Airport-Hotel Budapest - Vecsés

Vecsés Szállás: Hotelek, Panziók, Apartmanok

Vecsés

Magyarország
Lőrinci u. 130 / A, Vecsés 2220, Magyarország

ÁLTALNOS INFORMÁCIÓK

Az Airport Hotel Budapest mindössze 2 percre található a repülőtértől, az ingyenes minibusszal (kétirányú). A szálloda ízletes ételeket kínál az éjjel-nappal működő éttermében, valamint ingyenes parkolót és Wi-Fi-t. A szobaszerviz a nap 24 órájában rendelkezésére áll, és amennyiben sietnie kell, az expressz ki- és bejelentkezési szolgáltatást is igénybe veheti. Tapasztalt szakácsok kínálnak kiváló magyar és nemzetközi ételeket, az étterem hívogató teraszán. A kávézó a kávékülönlegességek, koktélok és finom borok széles választékát kínálja. A félpanzió tartalmazza az all-you-can-eat svédasztalos vacsorát. A tárgyalások és konferenciák lebonyolításához az Airport Hotel Budapest 5 multifunkcionális konferenciateremmel rendelkezik. Az Airport-Hotel Budapest egy fogászati klinikát is biztosít a helyszínen.

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

A szálloda 2,5 km-re fekszik a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (Ferihegy) mindkét termináljától, valamint az M0 autópálya vecsési kijáratától, az Airport Logisztikai Központon keresztül. Budapest városközpontja mindössze 20 percre található.

ÉTELEK & ITALOK

Az étterem egyaránt ideális üzleti ebédek és elegáns vacsorák helyszíneként, akárcsak csoportos vacsorák és ebédek megrendezésére. A nemzetközi tapasztalattal rendelkező séf kiváló magyar és nemzetközi fogásokkal várja a nap 24 órájában nyitva tartó étteremben, melynek kapacitása 150 fő, plusz 50 fő a teraszon. A hotel előcsarnokában található exkluzív kávézó kávékülönlegességekkel, koktélok széles választékával, valamint a magyar és nemzetközi borok legjobbjaival várja.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Amennyiben igénybe kívánja venni az ingyenes repülőtéri transzferszolgálatot, kérjük, értesítse a hotelt a becsült érkezési idejéről és járatszámáról.

» SZÁLLÁSHELYLEÍRÁS

Keresés Módosítása

Város
Hotel neve
Érkezés
Elutazás
Kategória
Max. ár EUR
Beállítások törlése

vagy Foglaljon Telefonon
+36 20 9 535251
Munkanapokon: 8:30-17:00