Ramada Plaza Budapest - Budapest

Budapest Szállás: Hotelek, Panziók, Apartmanok

Budapest

Magyarország

Ramada Plaza Budapest - Hotel*****


Árpád fejedelem útja 94, Budapest 1036, Magyarország

ÁLTALNOS INFORMÁCIÓK

A Duna partján, az Árpád-híd budai hídfőjénél található és a Margitszigetre néző, nagyszerű wellness-részleggel rendelkező szálláshelytől a városközpont könnyen megközelíthető. A vendégek a hotel wellness-részlegét ingyenesen használhatják. A létesítmények között fedett medence és termálmedence is található. Emellett pezsgőfürdő, szauna és gőzfürdő garantálja a feltöltődést. Az aktívabbak a fitneszteremben is kikapcsolódhatnak. A Ramada Plaza Budapest kiváló étterme magyar és nemzetközi fogásokat kínál. A hotelben 1 éjszakai klub és 2 bár is működik. A szállodában hetente három alkalommal cigányzenés, magyar estet tartanak. A légkondicionált szobák mindegyikében ingyenes internet-hozzáférés várja a vendégeket. A fürdőszobákban fürdőköpeny is rendelkezésre áll. A Ramada Plaza Budapest transzferjáratot működtet a hotel és a városközpont között.

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Tömegközlekedéssel: A 2-es (piros) metró Batthyány téri megállónál szálljon fel a HÉV-re az Árpád hídig (4 megálló távolságra), 10 perc. A vonatok majdnem közvetlenül a szálloda előtt érkeznek be. A vonatok 10-15 perces időközönként közlekednek. Alternatívaként szálljon fel az 1-es villamosra, majd az Árpád hídnál szálljon át a 3-mas (kék) metróra, és utazzon vele 2 megállót a Szentlélek térig.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Felhívjuk figyelmét, hogy a hitelkártyáról levont, helyi valutában számított összeg némileg eltérhet a honlapon megadott ártól (az átváltási árfolyam miatt).

» SZÁLLÁSHELYLEÍRÁS

Keresés Módosítása

Város
Hotel neve
Érkezés
Elutazás
Kategória
Max. ár EUR
Beállítások törlése

vagy Foglaljon Telefonon
+36 20 9 535251
Munkanapokon: 8:30-17:00