Hotel Carmen Panzio - Budapest

Budapest Szállás: Hotelek, Panziók, Apartmanok

Budapest

Magyarország
Amerikai U. 23, Budapest 1145, Magyarország

ÁLTALNOS INFORMÁCIÓK

A Hotel Carmen Panzió Budapest csendes, gyönyörű zöldövezetében található, csupán 4 km-re a város központjától és 2 km-re a Hősök terétől - mely a Világörökség részét képezi. A szállás kiváló tömegközlekedési csatlakozásokkal rendelkezik, rendkívül egyszerűen eljuthat a szállodától a város turistalátványosságaihoz. A szállás apró italbárja kizárólag a panzió vendégeit szolgálja ki. A recepcióspult napi 24 órán keresztül rendelkezésére áll.

KÖRNYÉK

A Hotel Carmen Panzió egy csendes, gyönyörű és biztonságos zöldövezetben fekszik, mindössze 4 km-re a város központjától, 2 km-re az Andrássy utcától és a Hősök terétől (UNESCO Világörökség része), illetve 1,5 km-re a híres Széchenyi Gyógyfürdőtől. A vendégek a környéken rengeteg éttermet fedezhetnek fel, ahol magyar és nemzetközi konyhák specialitásaiba kóstolhatnak bele.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Felhívjuk figyelmét, hogy bankkártyás fizetés esetén a szálloda csak forintban tudja levonni az összeget. A napi árfolyamot a szálloda határozza meg. Ha 18:00 óra után érkezik, előzetesen vegye fel a kapcsolatot a szállodával.

» SZÁLLÁSHELYLEÍRÁS

Keresés Módosítása

Város
Hotel neve
Érkezés
Elutazás
Kategória
Max. ár EUR
Beállítások törlése

vagy Foglaljon Telefonon
+36 20 9 535251
Munkanapokon: 8:30-17:00