Gerand Hotel Touring - Budapest

Budapest Szállás: Hotelek, Panziók, Apartmanok

Budapest

Magyarország
Punkosdfurdo u. 38, Budapest 1039, Magyarország

ÁLTALNOS INFORMÁCIÓK

A vonzó budget hotel a város északi területeinek zöldövezetében található. A buszok közvetlenül a bejárattal szemben állnak meg, a külvárosi vasút pedig mindössze 800 méterre található az épülettől. A Gerand Hotel Touring egyszerű, ízlésesen bútorozott szobákat kínál kiváló árakon. Szentendre, Esztergom és Visegrád festői városai, illetve a Dunakanyar csodálatos látképe könnyedén megközelíthető a szállodától autóval vagy tömegközlekedési járművekkel kiindulva. A Duna folyó partjai csupán 300 méterre terülnek el. A remek étkezési lehetőségek mellett az étterem és a grillkert eszményi hátteret nyújt különféle események alkalmával. A találkozótermek is a vendégek rendelkezésére állnak.

KÖRNYÉK

A lenyűgöző magyar főváros mellett a Visegrádi-hegység festői táján található Dunakanyar is számos turistalátványosságot tartogat a látogatók részére, könnyű tömegközlekedési és autós megközelíthetőséggel. Esztergom, Visegrád és Szentendre csodálatos városai szintén a régión belül terülnek el. A közeli sportközpont úszómedencével, squash központtal, tenisz és bowling pályával vár az aktív kikapcsolódás szerelmeseire. A hotel közelében található bevásárlóközpont is számos kikapcsolódási lehetőséget kínál.

ÉTELEK & ITALOK

A Danubia Étterem minden nap 10:00 és 22:00 között tart nyitva és magyar, valamint nemzetközi fogások széles választékát kínálja. Reggeli: 7:00 és 10:00 között. A hotel bárja minden nap 07:00 és éjfél között van nyitva.

» SZÁLLÁSHELYLEÍRÁS

Keresés Módosítása

Város
Hotel neve
Érkezés
Elutazás
Kategória
Max. ár EUR
Beállítások törlése

vagy Foglaljon Telefonon
+36 20 9 535251
Munkanapokon: 8:30-17:00