Hotel Lidó - Balatonlelle

Balatonlelle Szállás: Hotelek, Panziók, Apartmanok

Balatonlelle

Magyarország

Hotel Lidó - Hotel***


Móló Sétány 2, Balatonlelle 8638, Magyarország

ÁLTALNOS INFORMÁCIÓK

A családias hangulatú hotel Balatonlelle központjának csodás fasora mentén lelhető fel, az aqua-park és a strand közelében. Az épület teljes mértékű belső felújításon ment keresztül, emellett pazar bútorzattal garantál békés üdülést.

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ

A családias légkörrel büszkélkedő szálloda Balatonlelle központjának csodás fasora mentén terül el. A belülről teljes mértékben felújított, pazarul berendezett épület békés üdülést biztosít mindenki számára. Az apartmanokat főleg családosok és barátok részére ajánlják. A szálloda parképületében található szobák szintén teljes renováláson mentek keresztül, azonban nem rendelkeznek saját erkéllyel - olcsóbb árkategóriába is tartoznak. Az épületben négyágyas szobákat lehetséges lefoglalni. Nyugágyak, úszómedence, a kertben pedig kerti bútorozás várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket. Békés atmoszféra, udvarias személyzet és magas szintű kényelmi lehetőségek garantálnak élvezetes szünidőt Önnek is. Szállásadója reméli, a következő évben is fel fog látogatni a szállásra!

ÉTELEK & ITALOK

A szálloda árnyékos terasszal rendelkező étterme alapos büféreggelit kínál frissen sütött zsemlékkel. Délidőben és esténként a menüről magyar fűszeres különlegességek közül válogathat kedvére. A bár földszinti terasza fantasztikus kilátást nyújt a mediterrán bevásárlóközpontra és a jachtkikötőig vezető fasorra. A hotel a Balaton körüli bortúrák között meglátogatandó borházként van számon tartva - így biztos lehet benne, hogy kizárólag a régió legjobb boraiból fog csemegézni!

» SZÁLLÁSHELYLEÍRÁS

Keresés Módosítása

Város
Hotel neve
Érkezés
Elutazás
Kategória
Max. ár EUR
Beállítások törlése

vagy Foglaljon Telefonon
+36 20 9 535251
Munkanapokon: 8:30-17:00