Intim Plasztika – Intim Plasztikai Kezelések

Részletes információk a intim plasztikai kezelésekről és plasztikai sebészetekről

Intim plasztika – Intim plasztikai kezelések

Transzszexuális átalakítások

Mielőtt rátérnénk a transzszexuális átalakításokra, tisztáznunk kell, kik is azok a transzszexuálisok. Ezek az emberek szeretnének a másik nemhez tartozni, lélekben teljesen a közéjük valónak érzik magukat. Öltözködésük során előszeretettel hordják a másik nem ruhadarabjait, s viselkednek azokhoz hasonlóan. Olykor annyira hűen alakítják szerepüket, hogy környezetük az ellenkező nem tagjai közé sorolja őket. Hiba lenne őket összetéveszteni a homoszexuálisokkal, mert a statisztikák szerint a transzszexuálisok többsége biszexuális irányultságú, vagyis mindkét nemből választanak partnert. A társadalmi beállítottság határozza meg magatartásformáikat, nem a szexuális vonzalom a fő mozgatórugó.

A transzszexuálisok nem tudják elfogadni, hogy az ellenkező nem testébe zárta őket a természet, annak minden külső jegyeivel, beleértve nemi szerveiket. „Átváltozásuk” mindig nemi identitásuk vizsgálatával indul, ám gondolkodásukon semmilyen pszichiátriai kezelés nem változtathat, tartson az akár több éven át is. Bármire készek, minden kockázatot vállalnak, hogy megváltoztathassák nemüket, s végre abban a testben élhessenek, amire születésük óta vágynak. Minden gondolatukat, cselekedetüket az átváltozás irányítja, egész életük erről szól. Vállalják az átalakító plasztika műtétek sorozatát, hogy végre önmaguk lehessenek.

Kezdetben a legjobban szembetűnő külső jegyek átalakítását végeztetik el a plasztikai sebészekkel, mint például mellkisebbítés, nagyobbítás, szőrtelenítés, ám ezek az operációk nem jutnak el a nemi szervek megváltoztatásáig. Jó néhányan vannak azonban, akik nem állnak meg itt, a teljes élethez fontosnak tartják a tökéletes átalakulást, s vállalják a nagyon bonyolult operációkat is. Ha például férfiből nővé szeretnének átalakulni, eltávolíttatják a péniszt és a heréket, helyettük hüvelyt-, melleket formáltatnak, teljes tartós szőrtelenítést valamint gége- és hangszalagszűkítést végeztetnek.
Az ellenkező irányban is működhetnek a dolgok, ha a paciens nőből férfivé szeretné átoperáltatni magát, akkor melleit, méhét, petefészkeit, hüvelyét távolíttatja el. Ezután következhet a pénisz, a herék és a herezacskó formai képzése, húgycső kialakítása, a merevedés szelepes protézissel történő megoldása. Később természetesen mindkét esetben fontos az átfogó pszichiátriai és hormonális kezelés, de figyelni kell az esetleges urológiai szövődményekre is.


Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email