Intim Plasztika – Intim Plasztikai Kezelések

Részletes információk a intim plasztikai kezelésekről és plasztikai sebészetekről

Intim plasztika – Intim plasztikai kezelések

Péniszvastagítás

A férfiaknál mindig gond van a mérettel – legalábbis szerintük. Vagy túl kicsinek találják, vagy túl vékonynak, s hiába győzködik őket a nők, hogy minden rendben van férfiasságukkal, sokan mégis a pornósztárokat tekintik „példaképüknek”, s mindent megpróbálnak a méret növelésének érdekében. A börtönlakó férfiak többek között azzal múlatják idejüket, hogy házilagos „műtétekkel” üveg-, porcelán-, fémgolyókat vagy kukoricaszemeket ültetnek péniszük bőre alá. Ezt a módszert csak elrettentésképpen említettük, természetesen nem ajánljuk senkinek, hiszen a behelyezett tárgyak kilökődnek és durva hegesedéssel járnak.

Míg a pénisznagyobbításra több eljárást ismer a szakirodalom, addig a férfi nemi szerv vastagítására már koránt sincs annyi lehetőség. Történnek próbálkozások a pénisz átmérőjének növelésére úgy, hogy azt folyamatosan gumigyűrűvel szorítják el, vagy hosszabb ideig vákumos pumpával „edzik”. Ezeknél a „tréningeknél” fennáll annak a veszélye, hogy sérülnek, hegesednek a barlangos testben szelepként működő sejtek, melyek egy idő után már egyáltalán nem működnek.

A zsírfeltöltés már hatékonyabb, s veszélytelenebb módszer a péniszvatagításra, ilyenkor a paciens alhasáról vagy fenekéről leszívott saját zsírját ültetik be a pénisz bőre alá. A zsírsejteknek azonban maximum csak 40-50 százaléka marad meg, a többi felszívódik. Mivel egyszerre nagyobb mennyiségű zsírsejt nem ültethető be, ezért a megfelelő eredmény érdekében az eljárást érdemes többször megismételni.

A plasztikai sebészek a zsírfeltöltésnél hatékonyabbnak tartják, ha a bőr mélyebb, erekben gazdag, úgynevezett „dermis” részéből származó graftokat is ültetnek a zsír mellett a hímvesszőbe.


Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email