Plasztikai Kezelés – Plasztikai Kezelések

Részletes információk a plasztikai kezelésekről és plasztikai sebészetekről

Plasztikai kezelések - Plasztikai Sebészet

Combplasztika

Akárcsak felkarunk, fenekünk, a combunk sem tud ellenállni a természet törvényeinek, s az idő vasfogának. Az évek múlásával, vagy nagymértékű hízást-, fogyást követően a combok belső oldalán a bőr megnyúlik, petyhüdt lesz - ami sokszor zsírfelszaporodással jár együtt -, s ez nem kis esztétikai és pszichés zavarokat okozhat. A combplasztikai beavatkozás nagyban segíthet a kialakult problémák megoldásában, a műtét során, mely zsírleszívással is együtt járhat. A plasztikai sebészek eltávolítják a megnyúlt, feleslegessé vált bőrdarabot, így a comb újra feszes, s fiatalkori formájához hasonló lesz, kellemesebb, egészségesebb megjelenést biztosítva. Az operáció utáni nagymértékű esztétikai javulásnak köszönhetően, a paciens önbizalma, magabiztossága is jelentősen nőhet.

A combplasztikai beavatkozást minden esetben szakorvosi vizsgálat előz meg, melyen a paciens s az orvos egyeztet, milyen végeredmény várható a műtéttől. Ha a combok területén jelentős mértékű zsírfelesleg van, a plasztikai sebész először zsírleszívással ezt távolítja el, majd ezután kerül sor a combok alaki korrekciójára. A testrész belső felszínén magasan, a fehérnemű vonal tájékán babéralakú, vagy hosszabb, a térd belső felszínéig tartó T-alakú vágást ejtenek, s eltávolítják a feleslegessé vált bőrt, és az alatta lévő szöveteket. Nagyobb mérvű elváltozás esetén előfordulhat, hogy a plasztikai beavatkozást a fenék területén is elvégzik, kimetszik a feleslegessé vált bőr és zsírszöveteket. Ilyenkor szívócsövet helyeznek be az operált területre, így elvezetve a termelődő savót. Nagyobb korrekció esetén a plasztikai sebész javasolhatja, hogy a beavatkozást két műtét alkalmával végezzék el. A két operáció között általában hat hónap telik el, mert időt kell hagyni a sebgyógyulásra.

Minden esetben altatásban végzik a combplasztikát, a műtéti idő körülbelül két-két és fél óra. Az operáció komolyságára jellemző, hogy minimum két éjszakát a kórházban kell töltenie a paciensnek, s a plasztikai műtét után azonnal speciális szorítóruha kerül az operált testrészre, melynek viselése néhány hétig kötelező. A varratszedésre a második hét végén kerül sor, s akárcsak a fenékplasztikánál, a speciálisruhát egy darabig még azután is viselnie kell a paciensnek. A combplasztika után is tartózkodni kell a fizikai munkától, a műtét utáni egy hónapban a pihenés, a nyugalom megkönnyíti a gyógyulást, s nagymértékben javít a beteg kedélyállapotán.


Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email