Budapesti Plasztikai Sebészet – Plasztikai Sebész Budapesten

Gondosan válogatott budapesti plasztikai sebészetek részletes leírással, képekkel és elérhetőségekkel.

Budapesti Plasztikai Sebészet – Plasztikai Sebész Budapesten

Plasztikai sebészet

Angliától és az európai országok többségétől eltérően a magyar plasztikai sebészeknek rendkívül szigorú szakmai és törvényi szempontoknak kell megfelelniük. Az ilyen praxishoz Magyarországon minimum 5 éves általános sebészi és 3 éves asszisztensi plasztikai sebészi praxisra van szükség.

A kezelések árain még így is akár 50%-ot takaríthatunk meg, beleértve a budapesti tartózkodás szálloda- és reptéri transzferköltségeit.

Ha ilyesfajta beavatkozásra szánjuk el magunkat, fontos megismerni leendő budapesti plasztikai sebészdoktorunkat. Ha megbízunk képességeiben, már csak az árakat kell összehasonlítanunk: a mellplasztika árai 600 és 2650 euró között mozognak (az esetlegesen szükséges implantátum ára nélkül); hasunk szépségét pedig 200 és 2800 euró közti áron kaphatjuk vissza.

A plasztikai műtétek széles skáláját, így felvarrásokat, szemrácműtéteket és az arckezelések minden formáját is jutányos áron veheti igénybe Budapesten.

Jelenleg adatbázisunkban partner Magánklinika nem érhető el.Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email