Fogászati Kezelések – Fogorvosi Kezelés Lexikon

Gondosan válogatott budapesti fogászati klinikák részletes leírással, képekkel és elérhetőségekkel.

Fogászati Kezelések - Fogászati kezelés

Fogászati kezelések

A fogászati kezelésekre való igény Magyarországon még nem éri el a kívánatos szintet: a lakosság nagy része csak panasz esetén keresi fel a rendelőt, legtöbben évek óta nem jártak fogorvosnál. Pedig a társadalombiztosítás a sürgősségi ellátáson kívül finanszírozza az éves szűrővizsgálatot, a fog-, és szájbetegségek-, a fogmegtartó- és fogkőeltávolító-, valamint a különböző ínyelváltozások kezelését is.

A fogászati kezelések európai piacán az utóbbi esztendőkben viszont „robbant a bomba": az uniós országok állampolgárai - akik közül sokan vannak állami fogászati ellátás nélkül, a magánrendelők árai pedig drágák - tömegesen keresik fel a Magyarországon található fogorvosi rendelőket. A fogturizmus oka elsősorban az, hogy az EU többi államában minimum a duplájába kerülnek az alap fogászati kezelések, a különböző esztétikai, fogpótló eljárások horribilis árairól nem is beszélve.

A magyar fogászati kezelések igénybevétele mellett szól az az érv is, hogy a hazai fogorvosok igazán minőségi munkát végeznek - ezért külföldön is keresettek -, köszönhetően az egyetemeinken folyó magas szintű képzésnek. Fogorvosi rendelőink műszeres felszereltségben is felveszik a versenyt a legnívósabb EU-s országok hasonló intézményeivel, de az orvosok, asszisztensek idegennyelvtudása is megfelel a követelményeknek.

Budapest és az ország számos pontján található fogorvosi rendelők igyekeznek barátságos környezetet biztosítani a fogászati kezelések elvégzéséhez. A minimális fájdalommal, gyors, precíz munkavégzéssel történő beavatkozások nem kis szerepet játszanak a fogászati kezelésektől való félelem csökkentésében. Ha a paciens még így is idegenkedne a fogászati kezeléstől, már lehetőség nyílik altatásban vagy hipnózisban elvégzett eljárásokra is.

A fogászati kezelések magas szintű elvégzése mellett minden rendelőben garanciát vállalnak a fogpótlásokra, esztétika beavatkozásokra, de elvégeztethető a manapság egyre jobban terjedő szájüregi rák szűrési vizsgálata is.
Egyre több wellness-központban található fogorvosi rendelő, a fogászati kezelések miatt Magyarországra látogató külföldiek ezért előszeretettel kötik össze a kellemest a hasznossal. A gondtalan kikapcsolódás mellett itt különböző gyógyászati- és esztétikai célú beavatkozások is igénybe vehetők.

Eiffel Tér Irodaház Budapest, Teréz krt. 55, 1062 Magyarország
+36 20 249 6274
  A Medicover fogászata, Magyarországon – Prémium kategóriás fogászati klinika BudapestenBüszkén mutatjuk be korszerű, prémium kategóriás klinikánkat, mely Budapest szívében, a Nyugati pályaudvar mellett található. Győződjön meg arról, miként segíthetünk Önnek elérni álmai mosolyát és alakíthatja át kifogástalanná fogai megjelenését a ...
1141 Budapest, Vezér út 100
Hu, En: + 36 1 222 01 99, De: 0800 588 588 0
A Kreatív fogklinika páratlan, világszínvonalú szolgáltatást biztosít páciensei számára már több mint egy évtizede. Európa élvonalába tartozik mind felszereltsége mind pedig az itt dolgozók szaktudása, tapasztalata alapján. Az új klinikánk 2007-ben került átadásra (Budapesten, Zuglóban) és Európa egyik legnépszerűbb fogászati úticéljává vált.Fogszakorvos ...
1065 Budapest, Revay utca 12.
HU +36 1 690 13 04; EN +44 203 129 18 29; DE +41 43 508 27 39, +49 322 21 09 35 28
  Budapest Európa egyik legszebb városa, köszönhetően ezer éves történelemének, kultúrájának és az építészetének, amely túlélte mindkét világháborút. Miért ne tekintené meg a külföldről érkező ezt a gyönyörű fővárost, ha amúgy is úgy döntött, hogy Budapestet választja fogászati ellátásának uticéljául.  A Helvetic Clinics Budapest biztosítja ...

Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email