Fogfehérítés - Esztétikai Fogászati Kezelés

Részletes információk az esztétikai fogászati kezelésekről: fogfehérítés, fogkőeltávolítás, fogékszer...

Fogfehérítés

Fogfehérítés

A fogfehérítés eredete a távoli múltba, az ókorra nyúlik vissza, amikor is szódával és hamuval próbálták csillogóbbá tenni a fogakat. Ma már persze sokkal modernebb anyagok, eszközök és eljárások állnak rendelkezésre.

A fogfehérítést minden esetben egy alapos tisztítási eljárás előzi meg, mely fogkőeltávolítást és polírozást foglal magában. A lyukas fogak régi töméseit célszerű a fogfehérítő eljárás után behelyezni, így sokkal könnyebb a színegyeztetés.

A hagyományosabb fogfehérítő eljárások lényege, hogy a fogívre körülbelül 30 percig egy hidrogénperoxidos gélt tartalmazó pontos sablont helyeznek fel. Ezután az íny irritációjának elkerülése érdekében egy fogínyvédőt alkalmaznak, majd a felvitt fehérítő gélt plazmaív fénnyel világítják meg, hatékonyabbá téve a fogfehérítést, melynek eredménye 7-14 nap múlva jelentkezik. Az eljárások néha rövid ideig tartó átmeneti fogérzékenységgel járhatnak, más mellékhatás azonban nincs.

A fogfehérítés csúcstechnológiáját az USA-ban is nagyon elismert BriteSmile-eljárás jelenti, amely mindössze egy alkalommal, 3x20 percig tart. A zselében lévő anyagok az oxidáció során reakcióba lépnek a fog elszíneződött molekuláival, így azok elveszítik színező hatásukat, s a fog újra hófehéren csillog. A kezelés után akár kilenc árnyalattal is fehérebb fogakkal azonnal szembesülhet az elégedett paciens. Az eljárás nem túl olcsó, viszont maradandó, hatása akár öt évig is megmarad.

A fogfehérítő kezelések tartósságát jelentős mértékben befolyásolja a paciens életmódja, a dohányzás, a tea, a vörösbor, s bizonyos erős színezőanyagokat tartalmazó élelmiszerek jobban színezik a fogakat, ezért egy-két év után javasolt a szinten tartó kezelés.

1141 Budapest, Vezér út 100
Hu, En: + 36 1 222 01 99, De: 0800 588 588 0
A Kreatív fogklinika páratlan, világszínvonalú szolgáltatást biztosít páciensei számára már több mint egy évtizede. Európa élvonalába tartozik mind felszereltsége mind pedig az itt dolgozók szaktudása, tapasztalata alapján. Az új klinikánk 2007-ben került átadásra (Budapesten, Zuglóban) és Európa egyik legnépszerűbb fogászati úticéljává vált.Fogszakorvos ...
1065 Budapest, Revay utca 12.
HU +36 1 690 13 04; EN +44 203 129 18 29; DE +41 43 508 27 39, +49 322 21 09 35 28
  Budapest Európa egyik legszebb városa, köszönhetően ezer éves történelemének, kultúrájának és az építészetének, amely túlélte mindkét világháborút. Miért ne tekintené meg a külföldről érkező ezt a gyönyörű fővárost, ha amúgy is úgy döntött, hogy Budapestet választja fogászati ellátásának uticéljául.  A Helvetic Clinics Budapest biztosítja ...
Eiffel Tér Irodaház Budapest, Teréz krt. 55, 1062 Magyarország
+36 20 249 6274
  A Medicover fogászata, Magyarországon – Prémium kategóriás fogászati klinika BudapestenBüszkén mutatjuk be korszerű, prémium kategóriás klinikánkat, mely Budapest szívében, a Nyugati pályaudvar mellett található. Győződjön meg arról, miként segíthetünk Önnek elérni álmai mosolyát és alakíthatja át kifogástalanná fogai megjelenését a ...

Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email