Szerezze vissza hajának régi sűrűségét egy nap alatt!

Budapest Hajklinika - Hajklinikák Budapesten

Szerezze vissza hajának régi sűrűségét egy nap alatt!

Szerezze vissza hajának régi sűrűségét egy nap alatt!

Nyerje vissza hajának régi sűrűségét akár egy nap alatt úgy, hogy

közben nem érez semmilyen fájdalmat!

A hajbeültetés terén sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező orvosaink minden évben több mint 100 embernek oldják meg a hajproblémáját teljesen fájdalommentesen!
Természetes és tartós eredmény

5+1 érv, hogy miért érdemes hajklinikánkat választania!

1. Budapesten személyes állapotfelmérés – személyre szabott árajánlat
Mia HairPalace-nál azon dolgozunk, hogy megismerjük és megértsük az Ön elvárásait és igényét. A személyes konzultáció jó lehetőség Önnek, hogy kapjon egy pontos, személyre szabott árajánlatot.

2. A természetes hatás mellett a maximális sűrűség is garantált!
Ahajbeültetés során az eredeti növési irányt figyelembe véve ültetjük bea hajszálakat. Így a beültetett haj látványra és tapintásra egyaránt természetes hatást nyújt.

3. Minden általunk beültetett hajszálra 10 év garanciát adunk!
Kizárólagtöbb éves szakmai tapasztalattal rendelkező orvosokat alkalmazunk, így biztos lehet benne, hogy a hajbeültetés sikeres lesz. A 10 éves garanciát írásban adjuk.

4. A hajbeültetés során nem keletkeznek sebek vagy maradandó hegek a fejtetőn!
Akezelés során csupán nagyítóval látható fúrófejjel szedik ki a hajhagymákat a hátsó hajdonor területből. Így nem keletkeznek maradandó sebek a fejhátsórészén.

5. A hajbeültetés alatt nem érez semmilyen fájdalmat!
A hajbeültetés során helyi érzéstelenítést alkalmazunk, így a beavatkozás alatt semmilyen fájdalmat nem érez.

5+1. MEGFIZETHETŐ ÁR
Folyamatosan arra törekszünk, hogy pácienseink ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást kapják. Klinikánk segítségével a hajbeültetés napjainkban már bárki számára elérhető!

Töltse ki űrlapunkat, hogy megoldhassuk hajproblémáját akár 1 nap alatt!

loading...

Minden, amit a HairPalace-ról tudni kell…
A HairPalace hajklinika Budapesten található. Évente több száz francia, angol és magyar páciens választja szolgáltatásunkat. Klinikánk exkluzív környezetben, gyönyörű, Dunára néző panorámával, magas színvonalú kezelésekkel várja kedves vendégeit.

Orvosaink és asszisztenseink speciális képzésben részesültek a hajbeültetés területén, így biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesz intézményünkben.

Külföldi pácienseinket francia és angol nyelvtudással rendelkező tolmácsok kísérik a kezelés során: megszervezik az utazást, elmagyarázzák a kezelési tervet, és segítik a páciens és orvos közötti párbeszédet.


Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email