Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Budapest Fogászati klinika - Fogászati klinikák Budapesten

Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika
1024 Budapest, Margit krt. 67. I/2.
+36 1 422 0808

 


Az IMPLANTCENTER Budapest egyik legkorszerűbben felszerelt fogászati és szájsebészeti klinikája. Minden, ami a fogászatban elérhető Önre szabva, fájdalommentesen, egy helyen. Pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb szakmai színvonalú, komplex ellátást biztosítjuk. Az Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika 2013-ban negyedszerre is elnyerte - kategóriájában egyedül - a Best of Budapest Health & Medical Service díjat.

Magasan kvalifikált szakembereink, modern csúcstechnológiájú berendezésekkel és anyagokkal nyugodt környezetben, a legfrissebb szakmai elveknek megfelelő felkészültséggel várják Pácienseinket.

Klinikánkon megtalálja a fogbeültetés, esztétikai fogászat és a fogfehérítés lenyűgöző eredményeit. Fogorvosaink nagy precizitással és gondossággal rakják rendbe fogait. Egy egész életre szóló fogpótlást terveznek és készítenek Önnek.

Munkánkat átszövi az empátia, az emberközpontú hozzáállás, mely visszaköszön az első találkozástól a kezelést követő kontrollvizsgálatok befejezéséig.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Az egészséges fogakért

A hiánytalan fogakért

Az esztétikus fogakért

Képgaléria


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email