Vidám Színpad

Budapest színházak, színházi előadások, budapesti színház lista

Vidám Színpad

Vidám Színpad

Vidám Színpad
Óbuda Bécsi út 154.
+36 70 370-5441, +36 70 370 5442

A Mosolygó Magyarországért!

12 éve  a Magyar Humor fellegvára búcsúzott hatalmas űrt hagyva maga után! De a Vidám Színpad nyomtalan eltüntetése, zajos sikerektől hangos több, mint 60 év után nem csak átgondolatlan ostobaság, hanem szinte lehetetlen vállalkozás is volt. Százezrek nőttek fel utolérhetetlen hangulatú előadásain. Családok őrzik ma is az egyre kopó videókon a kópiákat. Nem csoda, hogy a közönség akaratának engedve az egykori Ős Vidám néhány aktív, megszállott színésze fejébe vette, hogy megvédi a használaton kívül helyezett Vidám Színpad nevet, és Új Vidám Színpadként, új helyen ott folytatja, ahol a régit abbahagyta!

Mert az embereknek álmok, és célok kellenek a túléléshez!

A humorérzék pedig a túlélés egyik legfontosabb záloga!

2013 őszén egymásra talált a Vidám Színpad társulatának budapesti otthont kereső vágya és Óbuda befogadó szeretete. A kiemelkedő kulturális környezettel bíró városrész  bevásárló és kulturális központjában a Bécsi úton lévő az Átrium Eurocenter nagy színháztermében valósíthatja meg a maroknyi csapat művészi – szórakoztató elképzeléseit. Ígérjük, hogy az indulás embert próbáló nehézségei ellenére saját eszközeikkel mi is mindent meg fogunk tenni közös célunkért, a

Mosolygó Magyarországért!
 


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email