Palmetta Design és Textilművészeti Galéria

Budapest Kiállítótermek és galériák, kiállítás Budapesten

Palmetta Design és Textilművészeti Galéria

Palmetta Design és Textilművészeti Galéria

Palmetta Design és Textilművészeti Galéria
1111 Budapest, Bartók Béla út 30.
H-P: 11-19 óráig, SZO: 11-14 óráig

A Palmetta Design és Textilművészeti Galéria a Szentendrén immár 15 éve működő Palmetta Design Galéria új, budapesti üzlete. Regős Anna Ferenczy Noémi díjas textilművész és Regős István Munkácsy díjas festőművész 1998-ban alapították első galériájukat. A kínálatban a legnevesebb európai designcégek világszerte ismert tárgyain kívül magyar formatervezők egyedi és kisszériás termékei kapnak helyet, izgalmas betekintést nyújtva korunk terítés- és tárgykultúrájába. Ezekben a tárgyakban a legmagasabb szinten ötvöződik a funkció, a kreativitás, a minőség és az elegancia. Az alapítók számára első perctől kezdve fontos volt, hogy a nagy design cégek termékei mellett helyzetbe kerüljenek a hazai ékszer-és tárgytervezés jeles képviselői is. Kortárs műtárgyak, étkészletek, evőeszközök, textilek, ékszerek, design játékok és órák széles választékát kínálják az érdeklődőknek, lakberendezőknek.

A budapesti Palmetta rendszeres kiállításokkal várja a látogatókat, amelyeken a hazai textilművészet és formatervezés területén alkotók munkáival találkozhatnak.

A Palmetta Design és textilművészeti Galéria a Bartók Béla úton és a XI. kerületben lakóknak a vásárláson túl kulturális élményt is nyújt, ahova betérhetnek, hogy szép tárgyakban, textilekben gyönyörködjenek, és egy-egy kiállításunk élményével feltöltődve folytassák útjukat.

Mindkét galéria fontos célpontja lehet a különlegességek kedvelőinek. Galériánk a reprezentációs cégajándékok, magas minőséget képviselő egyedi nászajándékok, nívós lakberendezési tárgyak legfontosabb lelőhelye.


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email