FLUX Galéria

Budapest Kiállítótermek és galériák, kiállítás Budapesten

FLUX Galéria

FLUX Galéria

FLUX Galéria
1061 Budapest, Paulay Ede u 44.
+36 30 963 2882, +36 30 963 2884
Nyitvatartás keddtől péntekig 15-19 óra, nyári hónapokban bejelentkezésre

művészek a művészetért...

2013. februárban alpítotottuk galériánkat Budapest belvárosában Flux Galéria néven.
A név választás nem véletlen.
Napjainkban, amikor Magyarországon a kortárs művészek megmutatkozási lehetőségei egyre apadnak, galériák és kiállító helyek szűnnek meg sorra, nagyon nagy szükség van új kulturális csomópontok bekapcsolására. Célunk élénkíteni az áramlást a művészeti életben, dolgozni a közegellenállás áttörésén.
Megvalósítása érdekében kiállítóteret, egyéb szolgáltatásokat biztosítunk a művészek számára és kooperációkkal segítjük elő a további érvényesülést.

A kortárs művészet sokféle, ebből vannak olyan területek, amik számukra érdekesebbek, személyes kötődésünk nagyobb hozzá, ezért elkötelezettséget vállalunk az absztrakt-, az expresszív color- és korunk technikáit alkalmazó művek irányába.
Tesszük ezt azért is, mert jelentős számú művész készít ilyen alkotásokat, de a lehetőségeik nem elégségesek, igény van ennek a hiánynak a pótlására.

A kiállítások szervezésén túl, komplex szolgáltatást nyújtunk, amibe beletartozik a kiállítási koncepció köré csoportosításon túl, minden amiben segítséget adhatunk. Szeretnénk szakszerűen egy pontba koncentrálva átvállalni a terhet a háttér tevékenységekből, amikre sokszor nem marad ideje, vagy nincs lehetősége a kiállítónak.

Igencsak nem elhanyagolható szempont és kihívás, a gyűjtőkkel való kapcsolattartáson kívül, hogy segítsük az egyenlőre “mégcsak” érdeklődőket gyűjtőkké válni, bevonzunk projekteket az üzleti szférából, a non-profit kört bővítsük for-profit orientációval.

Galériánk nemrég nyílt, de szakmai háttere már korábbi időkre nyúlik vissza. Összefogással két irányból is munkálkodunk missziónk sikerén, galériavezetőként Romvári Márton szakmai tudásával, korábbi galéria szervezési rutinjával és együttműködések szorgalmazásával tudja segíteni ennek megvalósulását, emellett maga is aktív alkotóművész, melyet jól kiegészíti Juhász Andrea médiális-, technikai és üzleti tapasztalata.

Természetesen a fejlődés egy folyamat, reményeink szerint munkánk eredményeként szélesíteni tudjuk Budapest fontos kulturális helyszíneinek körét.


Térkép és útvonaltervező

Útvonaltervező:
Kiindulási pont:   Tervezés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!


Debrecen – Programok, Információk
Megosztom Pin It
email