Budapesti Kiadványok – Budapest Útikalauz

Budapestről szóló turisztikai információs kiadványok: útikalauzok, képeskönyvek.

Budapest Útikalauz – Budapesti Kiadványok

Kiadványok

A Magyar Turizmus Zrt. és a Budapesti Fesztivál-és Turisztikai Központ évről évre magas színvonalú kiadványokat jelentet meg a Budapestre érkező turisták megfelelő tájékoztatása érdekében.

Ezekben szinte minden fajta információ megtalálható, mint például a Budapest látnivalói, kulturális értékei, praktikus információk a városról, közlekedésről, részletes tájékoztatók a múzeumokról, gyógyfürdőkről, színházakról, különböző programajánlatok, térképek a nevezetességek feltüntetésével.

A nyomtatott anyagok általában ingyenesek, Tourinform Irodákban, valamint egy részüket a szállodák recepcióján lehet beszerezni. A kényelmesebb hozzáférés érdekében az alábbiakban elektronikus formában is letölthetőek a prospektusok.

Budapestre úgy szabad érkezni, hogy először valahol a város közepén nyitjuk ki a szemünket, amikor kitárul előttünk a két városrész, a Duna és a partokat összekötő hidak panorámája. Legyen reggel, dél vagy este, álljunk a Gellérthegy kilátóteraszán, a Halászbástya árkádjai alatt, a pesti Duna-korzón, a Bazilika kupolájában vagy a Margit híd korlátjának dőlve...

Budapest Kalauz

 


Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email