Budapest Általános Információk – Budapest Info

Részletes információkat talál Budapestről általánosságban: tények, adatok, történet, geográfia, pénz, árak, költségek, ünnepnapok.

Budapest Általános Információk – Budapest Info

Általános információk

Adatok Budapestről Budapest földrajza
Budapest Magyarország leglátogatottabb idegenforgalmi célpontja, több mint kétmillió lakossal rendelkező kereskedelmi, kulturális, művészeti és sportcentrum... A főváros Pest megyében fekszik, területe 525 km2. A megye 81 települése Budapest agglomerációjához tartozik.
Tovább » Tovább »

Történelem Pénzváltás
Európa egyik legszebb fővárosa Budapest  -  több mint ezeréves múlttal rendelkezik, Pest és Buda és Óbuda 1873-as egyesítésével jött létre... A magyar bankok jóval kedvezőbb árfolyamon váltanak valutát, mint a külföldiek , ezért érdemesebb Budapesten pénzt váltani, mint ideutazás előtt...
Tovább » Tovább »

Pénz. árak, költségek Ünnepnapok
A hivatalos pénznem Magyarországon a forint (HUF). Sok helyen eurót is elfogadnak fizetőeszközként... A nemzetközi és egyházi ünnepek, mint Újév, Húsvét, május elseje, Pünkösd, Mindenszentek napja és a karácsony mellett Magyarországnak is megvannak a saját nemzeti ünnepei...
Tovább » Tovább »


Hirdetés

Budapesti szálloda foglalás

Város:
Kategória:
Elhelyezkedés:
Hotel neve
Foglaljon szállást a budapesti szálláshely kereső segítségével. Budapesti hotelek és szállodák, valamint panziók, apartmanok, hostelek és egyéb olcsó szállások Budapesten széles választékban! Budapesti szállásfoglalás gyorsan, egyszerűen, azonnali visszaigazolással, a legjobb internet árakon!

HirdetésekDebrecen – Programok,Információk
Pin It
email